grnt-admin

«Зродились ми великої години,

З пожеж війни і з полум’я вогнів,

Плекав нас біль за долю України,

Кормив нас гнів і злість на ворогів».

Це слова з маршу ОУН, який потім став маршем Нової української армії. Тепер це — ще й Марш нашого часу! А також слова про історію створення медіа ҐРУНТ.

blank

Все почалося з популярного Телеграм-каналу, який виник у перший день війни — 24 лютого 2022 — під назвою “Україна: Оперативно”. Його заснувала команда тревел-порталу Lowcost.ua, а також хороші друзі з активною громадською позицією. Ми працювали навіть вночі на волонтерських засадах, щоб оперативно, без фейків і зради, інформувати про важливе та надихати на боротьбу. А тепер ми еволюціонували у повноцінне медіа — ҐРУНТ.

Ми за ґрунтовний підхід до висвітлення тем. 

ҐРУНТ пише про Україну та українців: про війну та мир, про політику та економіку, про чорне та біле у житті нашої країни. На сайті є оригінальні та перекладені статті, інтервʼю із цікавими співрозмовниками, авторські колонки та репортажі з України та закордону.

Ми пропонуємо вам щоденну порцію контенту для роздумів. А також надаємо авторам ҐРУНТ, у який вони сіють зерна правди.  

ҐРУНТ – це також медіа із позицією та емоцією. Ми любимо питомо українські слова та букви, маємо чітку патріотичну точку зору, і не збираємося давати слова русні або руснявим посіпакам. Бо їхні слова – то отрута. Вона здатна зіпсувати будь-що, навіть найродючіший ҐРУНТ. 

Ми навмисне зробили наш логотип алюзією на патріотичні емігрантські видання початку-середини 20 ст. У вас же теж є це відчуття дежавю? Коли і старі військові марші стали актуальними, і ґрунт свій знову боронимо, навіть слова ті самі вживаємо — «окупанти», наприклад. А ще — частина нашої редакції змушена була емігрувати. Тому ми теж — частково емігрантське медіа, яке воює на іншому фронті, інформаційному. 

Захистимо свій ленд від тих, хто ліз. Тепер уже назавжди! Удобрюймо український ґрунт щедро — на ньому ростиме наше майбутнє! 

З повагою, редакція медіа ҐРУНТ

🤝Підтримайте нас будь ласка:

:arrow: Патреон: https://www.patreon.com/uabreakingnews

Монобанк: 4441114453497206

Дякуємо, що читаєте і довіряєте!

@2022-2024 — Ґрунт

Новинна стрічка